Mijn naam is Boudien Ettema en ik heb in 2008 mijn eigen praktijk in massagetherapie opgericht. Mijn hele leven wilde ik al iets doen met het menselijk lichaam, in combinatie met massage, mensen laten ontspannen, pijnen verminderen en een lichaam weer in balans brengen.

Door het volgen van diverse opleidingen, cursussen en trainingen ben ik volleerd massagetherapeut en sportmasseur. Ik heb onder andere de opleiding N.G.S. Sportmassage gevolgd en diverse opleidingen op het gebied van blessurepreventie, manuele lymfedrainage, bindweefselmassage, bewegingsanalyses, oefenvormen, medical taping en heb de HBO Medische Basiskennis doorlopen. Ik kan dus gerust stellen dat ik een ervaren massagetherapeut ben, die precies weet welke massages het beste voor bepaalde problemen ingezet kunnen worden.

over boudienMijn passie

Het geven van diverse (sport)massages om sporters en andere mensen te helpen bij het verhelpen van spierpijnen, lichamelijke klachten, bij ziektes, het terugbrengen van de totale lichaamsbalans en het bevorderen van het innerlijk welzijn. Daarvoor steek ik graag letterlijk mijn handen uit de mouwen!

Mijn specialisatie

Mijn specialisatie is blessurepreventie. Daarvoor zet ik sportmassage in om de balans weer terug te brengen en blessures helpen te voorkomen. Elke behandeling is anders en daarbij probeer ik zo snel mogelijk de mogelijke oorzaak van klachten te achterhalen, zodat u als klant snel van uw klachten af kan zijn. Ik heb oog voor de mens in totaal.

 

Wat doe ik nog meer?

Naast mijn massagepraktijk, ben ik actief als sportverzorgster van de voetbalteams van de voetbalvereniging v.v. Oudega. Daarnaast word ik als lid van het N.G.S. massageteam Friesland regelmatig ingezet als sportmasseur bij diverse regionale sportevenementen. Bijvoorbeeld bij de Fietselfstedentocht, de Wandelelfsteden, de Slachtemaraton en toernooien van de NEVOBO.

Mijn onderscheidende kernwaarden

    Hoge mate van betrokkenheid

    Zeer ervaren

    Hoge mate van kwaliteit

    Veel kennis van sport en sportblessures

    Altijd op de hoogte van de nieuwste massagetechnieken

    Uiterst klantgericht