Ontspanningsmassage

Als massagetherapeut in regio Friesland geef ik ontspanningsmassages voor een totale ontspanning van lichaam en geest. Eventueel in combinatie met een hotstone massage.

Bent u toe een ontspanningsmassage?

Door ons drukke leven, werken, kinderen verzorgen, sporten en dergelijke, kan het lichaam soms overbelast raken. U voelt zich steeds meer gestrest, bent kortaf en verlangt naar totale rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage is echt een weldaad voor uw totale lichaamsbalans, om zowel de druk in uw hoofd als de spanning in uw lichaam te verminderen. Daarbij ontspant het de spieren, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de afvoer van lymfevocht, waardoor afvalstoffen en giftige stoffen uw lichaam sneller verlaten.

Herkent u deze klachten?ontspanningsmassage

     Lichamelijke of geestelijke vermoeidheid

     Spanningshoofdpijn

     Veel stress

     Veel drukte met werk en gezin

     Geen tijd voor u zelf nemen

     Chronische vermoeidheid en/of slaapproblemen

     Stijve nek en rug

     Vage lichaamsklachten

Voorkomen van klachten

Om bovengenoemde (mogelijke) klachten te voorkomen of te verminderen, kan een ontspanningsmassage net zijn wat u nodig heeft. Zeker op regelmatige basis kan dit een moment zijn om naar uit te kijken, zodat u kunt voorkomen dat u overbelast raakt of te weinig tijd aan uw eigen welzijn besteed. Een ontspanningsmassage heeft bij enige regelmaat een zeer positief effect op uw totale lichamelijke en geestelijke welzijn.

 
Geeft eens een ontspanningsmassage cadeaubon cadeau!

Geef eens een origineel cadeau aan uw partner, familielid, vriend(in) of collega. Een ontspanningsmassage cadeaubon is een zeer originele en hartelijk cadeau om weg te geven. Wie wil dat nou niet ontvangen? Ik maak voor u graag een cadeaubon op maat.

Wilt u ook het genot van een heerlijke ontspanningsmassage ervaren? Maak gelijk een afspraak en breng uw lichaam en geest weer in balans!

“Een ontspanningsmassage voor de juiste balans van uw lichaam en geest”